Koffie in een (ijs)hoorntje #CoffeeInACone

Het is de grootste ergernis onder ijseters: een lekkend ijsje. Is het niet over de rand van het hoorntje, dan is het wel door het onderste puntje van de hoorn. In Zuid-Afrika zit de kleding van de early adapters van deze nieuwste trend niet onder het ijs, maar onder de koffie.

Coffee in a Cone… je moet er maar opkomen! In mei 2016 verscheen de eerste tag #coffeeinacone op Instagram en sindsdien verspreidt de trend zich razendsnel over de hele wereld. Zuid-Afrikaanse koffieketen The Grind Coffee Company had de primeur en is mede dankzij deze trend een grootse publiekstrekker geworden.

De hoorn wordt aan de binnenkant en buitenkant in de chocolade gedoopt, waardoor het hoorntje niet schijnt te lekken. Wij gaan dit binnenkort uittesten, dus houd onze blog in de gaten!

Volg The Grind Coffee Company op Instagram

(Foto van: culinaryenvy.com)

 

RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!