Drie overheerlijke video’s van AlmazanKitchen

Receptenvideo’s  zonder ingesproken teksten en dan toch nog aan de buis gekluisterd zitten. Dit is waar AlmazanKitchen echt heel erg goed in is. Met deze video’s is mijn ontspannen zaterdag- of zondagochtend helemaal compleet. Het water loopt me in de mond met deze video’s en heb direct zin om zelf de keuken in te duiken! Ondanks dat Almazan vaak voor ongezonde recepten kiest, valt de keuze voor zijn producten te waarderen, het is veelal puur en eerlijk.

Het bijzondere aan zijn video’s vind ik de manier van koken. In diverse video’s zie je dat Almazan kookt in de natuur. In zijn video over zijn spaghetti carbonara gebruikt hij zelfs de natuur in zijn recept. Hij gebruikt bijvoorbeeld water uit een meer om de pasta in te koken.  Neem maar gauw een kijkje op zijn YouTube-kanaal en laat je verrassen door de bijzondere manier van presenteren.

Forest Carbonara. Deze pasta wordt gemaakt in een bos met een prachtig meer. Alle ingrediënten zijn organisch of huisgemaakt.

Hamburger. Het vlees van deze crispy hamburger wordt nog lekkerder gemaakt door het toevoegen van gekaramelliseerde uien, balsamicoazijn en kruidenmayonaise. De pittige kaas en de gerookte bacon maken dit gerecht tot een echte topper!

Stoofpot. Deze stoofpot wordt bijzonder door de combinatie van spijs en bier.

RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!