Pasta di Mama – door onze moeder Astrid

Onze moeder, Astrid Sterk, maakt graag ‘ Pasta di Mama ’ als wij komen eten. Het is eenvoudig, heel lekker en super geschikt om voor meer mensen te maken. De saus is het allerlekkerste onderdeel en bepaalt natuurlijk voor het grootste gedeelte de smaak. Intussen heeft eigenlijk de hele familie het recept wel ontdekt en wij willen ook jou de kans geven de allerlekkerste rode pastasaus te maken die er bestaat! Let op: zorg wel voor verse producten en bezuinig zeker niet op de ingrediënten. Het smaakt toch echt veel beter als je bijvoorbeeld Heinz ketchup, biologisch gehakt en verse tagliolini gebruikt.

pasta-di-mama-ingredienten

Heb jij nou ook een lekker pastasausrecept? Laat dan vooral een reactie achter of stuur ons een e-mail! Volg je ons trouwens ook op Youtube? Subscribe en blijf op de hoogte van nieuwe video’s! Volg ons ook op Instagram voor nog meer lekkere foodpics!

Buon appetito!

 

Recept Afdrukken
Pasta di Mama – door onze moeder Astrid
pasta-di-mama-opmaak-bord
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
pasta-di-mama-opmaak-bord
Instructies
  1. Gehakt 3 minuten rullen in olie of boter met een beetje peper en zout.
  2. Roerbakgroente toevoegen en 10 minuten op hoog vuur roer bakken.
  3. Voeg de gehele inhoud van de blikken gepelde tomaten toe. Zet hierna het vuur laag.
  4. Voeg tomatenketchup, water, blokjes runderboullion, bakje Paturain of Boursin, Italiaanse kruiden en de suiker toe.
  5. Roer alles goed door en laat 5 min pruttelen.
  6. Pers de knoflook en voeg toe aan de saus.
  7. Deksel op de pan en het vuur mag even uit.
  8. Kook water in een ruime pan.
  9. Voeg de pasta toe als het water kookt. Kijk op de verpakking voor de kook tijd.
  10. Na deze kooktijd de spaghetti afgieten in een vergiet en heel kort naspoelen met koud water om plakken te voorkomen. Eventueel kan je een beetje olie of roomboter toevoegen.
  11. Warm de saus weer een beetje op en voeg de verse basilicum toe.
    pasta-di-mama-pastasaus
  12. Serveren: pasta op het bord, saus er over, toevoegen van geraspte kaas, sla, tomaat, feta kaas blokjes en olijven. Buon appetito!
RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!