Luchtige chocoladesnack

Deze luchtige chocoladesnack maak je in een handomdraai en is ideaal om mee te nemen naar school of naar het werk. Thuis mag je er ook van genieten!

 

Recept Afdrukken
Luchtige chocoladesnack
luchtige chocoladesnack
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
snacks
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
snacks
Ingrediënten
luchtige chocoladesnack
Instructies
  1. Breek de chocolade in blokjes en smelt deze in een schaal boven een pannetje met een laagje bijna kokend water (au bain-marie).
  2. Snijd de rijstwafels, pecannoten en cranberries fijn en voeg deze bij de gesmolten chocolade.
  3. Meng alle ingrediënten goed door, zodat alles rondom is bedekt met chocolade.
  4. Bedek een ovenschaal (zo rechthoekig mogelijk) met bakpapier.
  5. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de ovenschaal en druk aan met een spatel.
  6. Laat het minimaal 20 minuten stollen in de koelkast.
  7. Snijd het hierna met een kartelmes in repen.
Notities

Je kan de repen prima een tijdje bewaren in een afgesloten trommel.

RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!