Peren stoven in koffie, het kan en het is gigantisch lekker!

Koffieperen! Vitamines, koffie en Tony’s Chocolonely schaafsel in één gerecht. Yummy! Check de video en maak het zelf!

 

Recept Afdrukken
Peren stoven in koffie, het kan en het is gigantisch lekker!
koffieperen
Maaltijd Dessert
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Dessert
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
koffieperen
Instructies
  1. Halveer de peren. Verwijder het klokhuis met een theelepel.
  2. Verwarm de koffie in een steelpan en voeg de suiker toe. Zodra de suiker is opgelost kunnen de gehalveerde peren erin.
  3. Laat de peren circa 15 minuten pruttelen, totdat deze de koffie goed hebben opgenomen. Haal de peren eruit en leg deze op dessertborden.
  4. Klop de slagroom stijf en maak hiervan quenelles (zie de video hoe je dat doet). Plaats deze naast de peren. Doe een topje munt in de quenelles.
  5. Leg de stukjes popcorn rond de peren in driehoekvorm.
  6. Leg quenelles van ijs in de peren. Strooi wat Tony's Chocolonely schaafsel over de ijs-quenelles en de peren. Tony's Chocolonely schaafsel maak je door de reep ondersteboven neer te leggen en met een scherp mes krullen hiervan te trekken (zie de video).
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!