Mmm… Avocadoburgers! Avocado’s zijn trending, lekker en gezond!

Avocado’s zijn nog steeds trending! In Amsterdam is zelfs een Avocado bar verrezen in februari 2017. Dit heeft ons geïnspireerd om Avocadoburgers naar eigen recept te maken. Met wie wil jij deze heerlijke Avocadoburgers maken en eten?

 

Recept Afdrukken
Mmm... Avocadoburgers! Avocado’s zijn trending, lekker en gezond!
avocadoburgers
Prep Tijd 30 minuten
Porties
avocadoburgers
Ingrediënten
Avocado en opmaak
Hamburgers
Prep Tijd 30 minuten
Porties
avocadoburgers
Ingrediënten
Avocado en opmaak
Hamburgers
avocadoburgers
Instructies
Hamburgers
  1. Meng alle ingrediënten (behalve de plakjes kaas) door elkaar en maak hier balletjes van. Sla deze met de handen plat als een hamburger.
  2. Bak de hamburgers bruin en gaar. Als de burgers bijna gaar zijn, leg je er een klein plakje kaas overheen. Laat dit er over heen smelten.
Avocado en opmaak
  1. Halveer de avocado’s door deze over de breedte in te snijden en vervolgens de helften te draaien in tegenovergestelde richting. Verwijder de pit door hier met een scherp koksmes in te slaan en het mes iets te draaien. Verwijder de schil met een lepel.
  2. Snijd de onderkanten van de avocado’s recht af, zodat ze blijven staan. Leg de onderste helften van de avocado’s op serveerborden.
  3. Leg hierop wat gemende sla en een plakje tomaat. Plaats dan de burger, uienringen, gebakken ontbijtspek en Big Mac saus er boven op.
  4. Strooi geroosterd sesamzaad op de bovenste helften en plaats deze daarna voorzichtig bovenop de burgers.
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!