Romige Radijssoep, verrassend lekker!

Deze Romige Radijssoep gaat al je verwachtingen te boven! Verrassend lekker!

 

Recept Afdrukken
Romige Radijssoep, verrassend lekker!
romige radijssoep
Maaltijd Soep, Voorgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Maaltijd Soep, Voorgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
romige radijssoep
Instructies
  1. Verwijder het loof van de radijsjes. Houd enkele radijsjes apart voor garnering.
  2. Was de radijsjes en maal ze fijn in een keukenmachine.
  3. Snipper een ui en fruit aan in een grote pan. Voeg hieraan tuinkruidenbouillon toe (bekijk de verpakking voor de verhouding).
  4. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes, voeg dit toe aan de bouillon. Voeg ook de fijngemalen radijsjes toe.
  5. Laat de soep circa 15 minuten zachtjes koken. Blend en zeef vervolgen de soep.
  6. Snijd plakjes van enkele radijsjes voor garnering. Leg deze in een cirkel op de soep en probeer deze te laten drijven.
  7. Snijd wat tuinkers af en leg bovenop de soep en serveer uit.
RSS
Instagram
YouTube
Facebook
Google+
https://sterkindekeuken.nl/2017/06/05/romige-radijssoep-verrassend-lekker/
Twitter
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 SterkInDeKeuken.nl

Vind je onze site leuk? Volg ons dan op social media!