Cloudy Eggs

Weerbericht: bewolkt en 100% kans op zon! Cloud Eggs, een heerlijke bereiding van een eitje wat lijkt op een wolk én hemels smaakt!

 

Recept Afdrukken
Cloud Eggs
cloudeggs
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Keuken Fusion
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 9 minuten
Porties
cloud eggs
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Keuken Fusion
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 9 minuten
Porties
cloud eggs
Ingrediënten
cloudeggs
Instructies
  1. Scheid de eiwitten van het eigeel. Houd de eidooiers heel.
  2. Klop de eiwitten stijf, zodat je het boven je hoofd kan houden.
  3. Hak wat bieslook fijn en voeg dit toe aan het opgeklopte eiwit.
  4. Rasp Pecorino kaas door het eiwit en voeg wat versgemalen peper toe.
  5. Klop nog eens door en lepel daarna het eiwit in hoopjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Met een juslepel maak je kuiltjes in het midden, zodat daar het eigeel uiteindelijk in kan.
  6. Bak het eiwit circa 6 minuten op 175 graden in de oven.
  7. Haal de bakplaat uit de oven en leg de eidooiers in de kuiltjes. Bak hierna 3 minuten op 175 graden in de oven.
  8. Je kan de cloudy eggs zo opeten, maar is ook heel lekker op toast. Eet smakelijk!
RSS
Instagram
YouTube
Facebook
Google+
https://sterkindekeuken.nl/2017/07/15/cloud-eggs/
Twitter
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 SterkInDeKeuken.nl

Vind je onze site leuk? Volg ons dan op social media!