Ontbijten met Skyr-taart

Ontbijt jij ook wel eens met taart? Met deze Skyr-taart ontbijt je iedere dag verantwoord!

 

Recept Afdrukken
Ontbijten met Skyr-taart
skyr-taart
Keuken Fusion
Prep Tijd 10 minuten
Porties
Skyr-taart
Ingrediënten
Keuken Fusion
Prep Tijd 10 minuten
Porties
Skyr-taart
Ingrediënten
skyr-taart
Instructies
  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Smelt de kokosolie in de magnetron.
  3. Maal havermout fijn in een hakmachine.
  4. Voeg dadels toe en ga door met malen.
  5. Voeg wat gesmolten kokosolie en honing toe en maal opnieuw.
  6. Voeg huisgemaakte granola toe. Recept: Homemade Granola
  7. Meng goed door. Pak de springvorm en bekleed de onderkant met bakpapier. Doe het bodemmengsel in de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
  8. Verwarm de Skyr in een pan (niet te heet laten worden en absoluut niet laten koken, anders gaat het schiften!) en los hierin de gelatineblaadjes in op. Voeg ook de frambozen toe (vers of diepvries). Mocht je de taart wat zoeter willen, dan kan je in deze stap ervoor kiezen om suiker toe te voegen.
  9. Giet de Skyr in de springvorm en laat even afkoelen. Zet de taart vervolgens minimaal 3 tot 4 uur in de koelkast.
Notities

Extra benodigd:
Kleine springvorm van 18 centimeter.

RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!