Huisgemaakte pindakaas

By 2 december 2017Lunch, Ontbijt

Ingredi├źnten

Voor ~250 gram pindakaas:

  • 250 gram ongezouten pinda’s
  • 1 snuf zout (zelf naproeven wat je lekker vind!)
  • 2 eetlepels notenolie (of een neutrale olie, zoals zonnebloemolie)

Bereidingswijze

Ben jij ook gek op Pindakaas en wil je het eens zelf maken? Het is eenvoudig, lekker en volledig zonder toevoegingen!

Stap 1
Maal met een keukenmachine de pinda’s heel fijn (dit kan wel even een paar minuten duren).

Stap 2
Voeg dan wat notenolie of een neutrale olie toe. Breng op smaak met zout.

Stap 3
Maal dan nogmaals totdat je pindakaas krijgt (dit kan ook wel even een paar minuten duren).

Stap 4
Klaar! Zo makkelijk is het nou, je eigen huisgemaakte pindakaas!

Laat een reactie achter