Thai Sweet Chilli Chips zelf maken

Thai Sweet Chilli Chips zelf maken? Wij van SterkInDeKeuken zijn dol op Thai Sweet Chilli van Sensations en probeerde het zo goed mogelijk na te maken. Check de video en maakt het zelf!

 

Recept Afdrukken
Thai Sweet Chilli Chips zelf maken
Thai Sweet Chilli Chips zelf maken
Maaltijd Snack
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Snack
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Thai Sweet Chilli Chips zelf maken
Instructies
  1. Snijd aardappels in dunne plakken. Dit kan met een multifunctionele kaasschaaf die wij gebruiken, maar ook met een mandoline of een scherp mes.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  3. Doe de aardappelplakjes in een kom en voeg toe: poedersuiker, zout, uienpoeder, gedroogde peterselie, knoflookpoeder en chillipoeder.
  4. Hussel door elkaar. Voeg hierna zonnebloemolie toe en schep goed om.
  5. Leg de plakjes aardappel los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Zet in een voorverwarmde oven en bak het in 30 minuten op 175 graden af. Halverwege de baktijd even keren voor een egaal resultaat.
  7. Chips af laten koelen en daarna lekker opeten! Eet smakelijk!
RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!