Flammkuchen in Sushi-stijl

Flammkuchen in Sushi-stijl, een typisch wintersport gerecht… maar dan met Japanse invloeden! Ben jij klaar voor deze smaak-explosie? De Flammkuchen staat ook zo op tafel, dankzij de Flammkuchenbodem van Tante Fanny (in het koelschap van jouw supermarkt). Makkelijk, vers en gezond!

 

Recept Afdrukken
Flammkuchen in Sushi-stijl
Flammkuchen Sushi-Stijl
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Flammkuchen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Flammkuchen
Ingrediënten
Flammkuchen Sushi-Stijl
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Rol de flammkuchenbodem uit over een bakplaat.
  3. Besmeer de flammkuchenbodem met zure room. Bestrooi met versgemalen peper en zout.
  4. Plaats in de oven voor circa 15 minuten op 225 graden. (zie ook de verpakking van de flammkuchenbodem voor de instructies).
  5. Snijd verse rauwe zalm in flinterdunne plakjes.
  6. Maak wasabi-mayonaise door mayonaise met wasabi te mengen. Voeg eventueel wat water toe om het iets te verdunnen. Als je het hebt, is het handig om dit in een spuitflesje te doen. Wij gebruiken hiervoor een lege verpakking van Yildris Knoflooksaus. Je kan dan mooie lijntjes trekken en de overgebleven saus beter bewaren.
  7. Haal de flammkuchenbodem uit de oven en laat even afkoelen.
  8. Verspreid de Wakame zeewiersalade over de bodem. Leg ook de plakjes zalm erop. Dresseer naar smaak met de wasabi-mayonaise.
RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!