Chocolade-Pindakaasmousse

By 27 januari 2018Tussendoortjes

Ingrediënten

Voor 6 personen:

  • 0,5 liter ongeslagen slagroom
  • 50 gram suiker
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram pindakaas (recept om zelf te maken zie op sterkindekeuken.nl)

Bereidingswijze

Chocolade-Pindakaasmousse, het beste van twee werelden! Als dat geen genieten wordt! Check de video en het recept en maak het makkelijk zelf.

Stap 1
Klop slagroom op met suiker.

Stap 2
Deel de geklopte slagroom op in twee delen.

Stap 3
Maak zelf pindakaas (recept op sterkindekeuken.nl) of gebruik die van jouw favoriete merk.

Stap 4
Meng de pindakaas met één van de twee delen slagroom.

Stap 5
Smelt chocolade au bain marie. Meng de chocolade met het andere deel slagroom.

Stap 6
Serveer de mousses samen in een champagneglas. Het mooiste is als je dit met een spuitzak doet.

Stap 7
Laat de mousses minimaal een half uur opstijven in de koelkast.

Laat een reactie achter