Chocolade-Pindakaasmousse

Chocolade-Pindakaasmousse, het beste van twee werelden! Als dat geen genieten wordt! Check de video en het recept en maak het makkelijk zelf.

 

Recept Afdrukken
Chocolade-Pindakaasmousse
Chocolade-pindakaasmousse
Maaltijd Dessert
Keuken Fusion
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Dessert
Keuken Fusion
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Chocolade-pindakaasmousse
Instructies
  1. Klop slagroom op met suiker.
  2. Deel de geklopte slagroom op in twee delen.
  3. Maak zelf pindakaas (recept op sterkindekeuken.nl) of gebruik die van jouw favoriete merk.
  4. Meng de pindakaas met één van de twee delen slagroom.
  5. Smelt chocolade au bain marie.
  6. Meng de chocolade met het andere deel slagroom.
  7. Serveer de mousses samen in een champagneglas. Het mooiste is als je dit met een spuitzak doet.
  8. Laat de mousses minimaal een half uur opstijven in de koelkast.
RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!