Licor 43 Kiplollies

Licor 43 Kiplollies | Liefhebbers van Licor Cuarenta Y Tres (Licor 43) opgelet! Dit moet je echt proeven…

 

Recept Afdrukken
Licor 43 Kiplollies
Licor 43 Kiplollies
Maaltijd Hoofdgerecht, Snack
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 4 uur
Porties
kiplollies
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Snack
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 4 uur
Porties
kiplollies
Ingrediënten
Licor 43 Kiplollies
Instructies
  1. Pak een flinke kom waarin de kippenpoten gemarineerd worden. Schenk hierin de Licor 43.
  2. Voeg de sinaasappelmarmelade, honing en tijm toe.
  3. Rasp verse gember en voeg dit ook toe aan de marinade.
  4. Rasp de zest van de sinaasappel (alleen het oranje, het witte is bitter!), voeg dit toe aan de marinade.
  5. Hak knoflook fijn en voeg toe.
  6. Voeg als laatste peper, zout en olie toe en roer goed door. De marinade is klaar!
  7. Snijd de kippenpoten rondom in tot op het bot, net onder het bovenste bolletje. Peesjes kan je eventueel doorknippen met een keukenschaar. Schuif het vlees wat naar beneden.
  8. Haal de kippenpoten goed door de Licor 43 marinade, dek de kom af en plaats het voor minimaal 4 uur in de koeling.
  9. Braad de kip in een braadpan en voeg de overgebleven marinade (eventueel in etappes) toe. Eet smakelijk!
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!