Stokbrood kip knoflook

Nomnomnom. Stokbroodje kruidenboter. Besmeerd of gesmolten, het maakt niet uit, allebei lekker! Wij gaan een stapje verder. Dit stokbrood is gevuld met kip en smeltkaas en vervolgens rijkelijk besmeerd met knoflookboter. Mmm!

 

 

Recept Afdrukken
Stokbrood kip knoflook
Stokbrood kip knoflook
Prep Tijd 30 minuten
Porties
stokbrood kip knoflook
Ingrediƫnten
Stokbroodvulling
Knoflookboter
Prep Tijd 30 minuten
Porties
stokbrood kip knoflook
Ingrediƫnten
Stokbroodvulling
Knoflookboter
Stokbrood kip knoflook
Instructies
Stokbroodvulling
  1. Snijd de kipfilet in dunnen stroken van ongeveer een centimeter breed.
  2. Om de kip de paneren haal je de kipstukken eerst door de bloem, vervolgens door geklopt ei en tot slot door de paneermeel.
  3. Verwarm een pan met zonnebloemolie en bak de kip goudbruin en gaar.
  4. Snijd het afgebakken stokbrood in stukken. Voor het beste resultaat zijn de stukken stokbrood even groot als de stukken kip.
  5. Hol het stokbrood uit met behulp van een broodmes.
  6. Wikkel de kipstukken in plakken jonge kaas. Druk het vervolgens in de uitgeholde stokbroden.
  7. Snijd de stukken stokbrood in mooie porties. Leg alle stukken netjes achter elkaar op een bakplaat.
Knoflookboter
  1. Smelt de roomboter. Pers de knoflook uit. Rasp de oude kaas. Snijd de peterselie fijn en voeg alles bijeen.
  2. Smeer het stokbrood rijkelijk in met de knoflookboter.
  3. Bak het stokbrood 15 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden).
  4. Geniet ervan!
RSS
Instagram
YouTube
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!