Big Mac Rolls

Weer eens iets anders dan een standaard bittergarnituurtje. Welke vriend(in) gaat deze rolls voor jullie maken?

 

 

Recept Afdrukken
Big Mac Rolls
Big Mac Rolls
Prep Tijd 20 minuten
Porties
rolls
Ingrediënten
Big Mac Rolls
Big Mac Saus
Prep Tijd 20 minuten
Porties
rolls
Ingrediënten
Big Mac Rolls
Big Mac Saus
Big Mac Rolls
Instructies
Big Mac Saus
  1. Meng alle ingrediënten goed door in een schaaltje (geschikt voor magnetron)
  2. Zet het schaaltje in de magnetron en zet deze 30 seconden aan op 800 watt.
  3. Dek het schaaltje af met huishoudfolie en laat het minimaal 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Big Mac Rolls
  1. Rul het gehakt zonder olie of boter. Gehakt bevat voldoende vet om zich te laten bakken. Na een aantal keer omscheppen breng je het gehakt op smaak met peper, zout, ketchup en worcestershire sauce. Haal van de hittebron wanneer het gehakt gaar is.
  2. Plaats een plak filodeeg als een ruit op een snijplank. Plaats een plak cheddar als een vierkant in het midden. Plaats hierop in de breedte ongeveer 2 a 3 eetlepels gehakt per roll en wat kleine blokjes augurk.
  3. Maak alle hoeken van het filodeeg een klein beetje vochtig met water. Plaats de onderkant van de ruit filodeeg over het gehakt. Vouw de zijkanten naar binnen en rol door. Voer deze handeling netjes uit om er prachtige rolls van te maken.
  4. Verwarm de zonnebloemolie totdat je er in kan bakken. Wanneer je de roll in de olie legt zou het moeten gaan bruisen, je pan is dan heet genoeg. Bak de Big Mac Rolls goudbruin. Ongeveer 1 minuut per kant. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met wit sesamzaad.
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Sale NL

Volg ons ook op social media!