Bounty Ontbijttaart

Onbijt jij ook wel eens stiekem met taart? Met deze Bounty Ontbijttaart ontbijt je verantwoord en eiwitrijk! Proberen waard toch?

 

 

Recept Afdrukken
Bounty Ontbijttaart
Ontbijttaart Bounty
Prep Tijd 30 minuten
Porties
taart
Ingrediënten
Taartbodem
Kwarklaag
Chocoladelaag
Prep Tijd 30 minuten
Porties
taart
Ingrediënten
Taartbodem
Kwarklaag
Chocoladelaag
Ontbijttaart Bounty
Instructies
Taartbodem
  1. Bekleed een springvorm met bakpapier. Maal de havermout fijn met een keukenmachine. Voeg de notenmix toe en maal nog een keer fijn. Voeg vervolgens de cacaopoeder, dadels, een snuf zeezout en kokosrasp toe. Maal fijn en maak smeuïg met de honing. Keer dit mengsel om in de springvorm en druk aan met een lepel.
Kwarklaag
  1. Week de gelatine 10 minuten in koud water. In stap 3 gaan we verder met de gelatine.
  2. Meng in een kom de milde kwark, kokosmelk, honing en de sap van een citroen.
  3. Verwarm twee eetlepels water en voeg hierin de geweekte gelatine toe. Roer totdat de gelatine is opgenomen en verdeel over de bodem. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Chocoladelaag
  1. Smelt na het opstijven in de koelkast de pure chocolade au bain-marie en voeg de amandelmelk toe. Geen paniek als er wat klonten ontstaan. Blijven roeren en het lost zichzelf op.
  2. Verdeel de gesmolten chocolade over de kwark en strooi vervolgens wat kokosrasp erover.
  3. Zet 30 minuten in de koelkast en je hebt de komende dagen een heerlijk ontbijtje.
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Volg ons ook op social media!