Serrano BBQ Bombs

Wil je gaan barbecueën, maar wil je niet weer hetzelfde van de barbecue? Maak dan eens deze Serrano BBQ Bombs. Heel leuk om te maken en een feestje om te eten.

Draadloze temperatuurmeter nodig voor jouw BBQ? Bestel deze dan bij Bol.com via onderstaande productlink en wij krijgen van Bol.com een kleine commissie van een paar cent. Jij betaalt niets extra’s! Thanks a lot!

Recept Afdrukken
Serrano BBQ Bombs
Serrano BBQ Bombs
Prep Tijd 40 minuten
Porties
Serrano BBQ Bombs
Ingrediënten
Serrano BBQ Bombs
Barbecuesaus
Prep Tijd 40 minuten
Porties
Serrano BBQ Bombs
Ingrediënten
Serrano BBQ Bombs
Barbecuesaus
Serrano BBQ Bombs
Instructies
Barbecuesaus
 1. Voeg alle ingrediënten samen in een pan behalve de ketchup, worchestershire sauce en gerookt paprikapoeder. Laat het 30 minuten zachtjes koken. Voeg daarna de ontbrekende ingrediënten toe en breng opnieuw aan de kook. De saus is klaar om de Serrano BBQ bombs mee in te smeren. Alles wat overblijft kan je op tafel serveren.
Serrano BBQ Bombs
 1. Pel de ui en snijd één keer over de lengte doormidden. Verwijder met beleid de buitenste twee uienringen en leg apart. De rest van de ui snipper je fijn en voeg je toe aan het gehakt.
 2. Voeg vervolgens ook de bruine basterdsuiker, sojasaus, worchestershire sauce, fijngehakte champignons en paneermeel toe aan het gehakt.
 3. Verdeel het gehakt in 8 gelijke delen. Maak hier mooie ronde gehaktballen van en druk twee helften uienring om de gehaktbal. Wikkel vervolgens twee plakken serranoham om de gehaktballen heen.
 4. Gaar ongeveer 15 minuten op de barbecue. Smeer de Serrano BBQ Bombs de laatste minuten in met de zelfgemaakte barbecuesaus.
Instagram
YouTube
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Rianne 6 juli 2018

  Goedemorgen,
  Kan je dit ook allemaal een dag van te voren maken? Of is dat minder lekker.

  • sterkindekeuken 8 juli 2018

   Hallo Rianne, je kan dit prima een dag van te voren voorbereiden. Het bakken dien je uiteraard wel last minute te doen. We horen graag hoe het heeft gesmaakt!

Laat een reactie achter

© 2018 SterkInDeKeuken.nl

Sale NL

Volg ons ook op social media!