Ingrediënten

Voor 1 crepe cone:

  • 1 pannenkoek zo dun mogelijk
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 theelepel bosvruchtenjam
  • 5 bosbessen
  • 2 bramen
  • 1 bol yoghurt bosvruchtenijs (wij gebruiken die van Hertog)
  • 1 blaadje verse munt

Bereidingswijze

Binnenkort gaat één van ons op reis naar New York! In het voorbereiden van die reis kwamen we een nieuwe foodtrend tegen: Crêpe Cone. De crêpe wordt gebakken, belegd, opgerold en vervolgens geserveerd als een hoorntje met ijs. Sounds good? Let’s try!

Stap 1
Bak een dunne pannenkoek zoals je die zelf altijd maakt.

Stap 2
Spreid de yoghurt en de bosvruchtenjam over de pannenkoek.

Stap 3
Maak een hoorntje van papier.

Stap 4
Vouw de pannenkoek dubbel en rol op zodat het een hoorntje wordt. Plaats de crepe cone in het papieren hoorntje.

Stap 5
Plaats wat blauwe bessen en bramen op de cone.

Stap 6
Serveer vervolgens met een bol yoghurt bosvruchtenijs en een blaadje munt.

Laat een reactie achter