Ice Coffee Licor 43 Baristo

By 22 juli 2018Dranken

Ingrediënten

Voor 2 glazen:

  • 750 milliliter gezette koffie
  • 2 scheuten Licor 43 Baristo
  • 100 milliliter volle melk
  • spuitbus slagroom
  • kaneel
  • ijsblokjes-tray

Bereidingswijze

Licor 43 Baristo (nieuw!) is echt heerlijk in ijskoffie. Wij zijn echt heel erg enthousiast over de nieuwe versie van Licor 43. Licor 43 Baristo, afkomstig van de Canarische Eilanden, is bruikbaar in drankjes, maar ook in de keuken.

Stap 1
Zet een pot koffie en laat afkoelen. Vul vervolgens één ijsblokjes-tray met de koude koffie en zet voor enkele uren in de vriezer.

Stap 2
Pak de glazen en doe de ijsblokjes van koffie erin. Schenk daar de koude koffie op die je over hebt. Voeg daar Licor 43 Baristo en melk aan toe.

Stap 3
Roer goed en serveer met slagroom en kaneel.

 

Leuke glazen nodig? Bestel ze op Bol.com en wij ontvangen een commissie van een paar cent. Jij betaalt niets meer!

Laat een reactie achter