Whiskey garnalen op avocadochips

Ingrediënten

Voor 20 chipjes:

  • 500 gram garnalen 
  • 8 eetlepels mayonaise 
  • 5 eetlepels ketchup 
  • 2 eetlepels Whiskey (wij gebruiken Monkey Shoulder) 
  • 100 gram opgeklopte slagroom 
  • 2 avocado’s 
  • 5 blaadjes basilicum 
  • 20 platte naturel chips 
  • 75 milliliter zonnebloemolie 
  • 1 knoflookteen

Bereidingswijze

Nog een fles Whiskey staan? Maak deze Whiskeygarnalen op avocadochips!  

Stap 1
Voeg de mayonasie, ketchup, citroensap en de whiskey samen. Mix daar wat opgeklopte slagroom doorheen en je hebt de whiskeysaus. 

Stap 2
Marineer de garnalen 10 minuten in zonnebloemolie en knoflook. Gaar daarna op de barbecue. 

Stap 3
Prak de avocado a la minute (anders verkleurt het) en meng daar fijngehakte basilicum doorheen. 

Stap 4
Pak de meeste platte chipjes uit de zak chips en beleg die met de geprakte avocado.  

Stap 5
Zet de garnalen op de chips met geprakte avocado en serveer met de whiskeysaus! 

Laat een reactie achter