KitKat Fudge

By 25 november 2018 april 18th, 2019 Tussendoortjes

Ingrediënten

  • 397 gram gecondenseerde melk (met suiker)
  • 300 gram melkchocolade
  • 1 uitdeelzak kitkat mini’s (15 stuks)
Benodigdheden
  • brownie vorm 27x17cm
  • bakpapier

Bereidingswijze

Met maar 3 ingrediënten kan je deze KitKat Fudge maken! Het is maar enkele minuten werk en dan is het genieten geblazen.

Stap 1
Smelt de chocolade au bain-marie. Wanneer de melkchocolade gesmolten is, zet je de hittebron uit en roer je de gecondenseerde melk door de chocolade.

Stap 2
Spray de bakvorm in met wat bakspray of maak vettig met wat boter. Bekleed de vorm daarna met bakpapier. Op deze manier blijft het bakpapier goed zitten op de gewenste plek.

Stap 3
Stort 1/3 op de bodem van de vorm. Verspreid de KitKat mini’s over de chocolade en giet daarna de rest van de chocolade over de KitKat’s.

Stap 4
Zet in de koelkast. Na minimaal 1 uur is de fudge eetbaar, meest ideale is 4 uur.

Stap 5
Snijd de KitKat Fudge in mooie porties. Let op: het is een machtig recept!

Laat een reactie achter