Worstenbroodjes met dipsaus

By 2 september 2019 september 3rd, 2019 Tussendoortjes

Ingrediënten

  • Voor ongeveer 50 worstenbroodjes:
Worstenbroodjes
  • 50 gram ongezouten roomboter
  • 2 blikken kleine party knakworstjes
  • 1 rol vers pizza- of brooddeeg
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel sweet chili kruiden
HEMA Hotdogsaus
  • 3 takjes dille
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel grove mosterd
Benodigdheden
  • bakvorm
  • pizzasnijder (geen must)

Bereidingswijze

Worstenbroodjes met HEMA Hotdogsaus! Bestel jij ook wel eens een hotdog bij de HEMA? Wij hebben geprobeerd de saus na te maken en volgens ons is dit aardig gelukt. Dit recept is heerlijk op een avondje met vrienden. Ga jij dit recept maken?

Worstenbroodjes

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Snijd het brooddeeg in gelijke repen van ongeveer 2 centimeter breed (net iets kleiner dan de lengte van de knakworstjes). Snijd ze daarna overdwars. Houd er rekening mee dat de plakken straks om de knakworstjes heen gaan en een klein beetje moeten overlappen.

Stap 3
Smelt de boter en voeg de knoflookpoeder en sweet chili kruiden toe. Smeer het brooddeeg in met de op smaak gemaakte roomboter.

Stap 4
Rol de knakworstjes in het brooddeeg en plaats ze in een bakblik tegen elkaar aan. Smeer nogmaals in met de boter en zet 35 minuten in de oven. Ondertussen kan je de HEMA Hotdogsaus maken.

HEMA Hotdogsaus

Stap 1
Hak de dille fijn en voeg samen met de rest van de ingrediënten. Meng alles goed en voilà je hebt de HEMA Hotdog saus nagemaakt!

Stap 2
Serveer de worstenbroodjes met de HEMA Hotdogsaus.

Bakvorm of pizzasnijder nodig? Bestel het op Bol.com en wij ontvangen een commissie van een paar cent. Jij betaalt niets meer!

Elke week een nieuw recept in je mailbox?

Schrijf je in en je ontvangt wekelijks een e-mail zodra er een nieuw recept online staat – helemaal gratis! Als je genoeg van ons hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven.



 

Laat een reactie achter