Skip to main content

Een Airfryer Tosti van drie lagen. Niet alleen met ham en kaas, maar ook met bechamelsaus. Daar wordt je tosti een stuk minder droog van. Echt lekker!

Ben je op zoek naar meer Airfryer Recepten? Deze pagina bevat 14 recepten voor in je airfryer. Nummer 5 is onze favoriet.

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de airfryer voor op 190 graden.

Stap 2
Smelt de roomboter zonder het te laten verkleuren. Voeg de bloem toe aan de pan en laat de bloem garen. Roer regelmatig door met een handige siliconen spatel. Voeg koude melk toe terwijl je roert met een garde. Zodra de bloem is opgegaan in de melk kan je bouillonpoeder en nootmuskaat toevoegen. Roer door met een garde. Je hebt nu een mooie bechamelsaus.

Stap 3
Besmeer een boterham met bechamelsaus. Doe ham en geraspte kaas erop (let op: zorg ervoor dat de ham niet uitsteekt, dit kan gaan verbranden). Doe nog een laag brood, saus, ham en kaas erop. Leg daar de derde boterham weer bovenop. Smeer de laatste boterham in met bechamelsaus en bestrooi met kaas. Snijd plakken van de tomaat. Leg bovenop.

Stap 4
Bak de Airfryer Tosti goudbruin in de voorverwarmde airfryer (bij ons duurde dit 7 minuten).

Ingrediënten

Voor 2 Airfryer Tosti’s

Airfryer Tosti
  • 6 handjes geraspte jonge kaas
  • 6 witte boterhammen
  • 4 grote plakken ham
  • 1 tomaat
Bechamelsaus
  • 350 milliliter melk
  • 30 gram bloem
  • 25 gram ongezouten roomboter
  • ½ blokje bouillon
  • ¼ theelepel nootmuskaat
Benodigdheden