Skip to main content

Ingrediënten

Voor 1 bakplaat Bugles Nachos

Bugles Nachos
  • 250 gram crème fraîche
  • 200 gram geraspte jonge kaas
  • 6 eetlepels sweet chilisaus
  • 1 handje platte peterselie
  • 1 zak Bugles Nachos

Bereidingswijze

Bugles, je kent ze vast wel. Het zijn die hoorntjes die je op je vingers kan zetten! Vroeger veel gedaan, maar nu gaan ze linea recta richting de dipsaus en vervolgens in het mondje. Nacho Cheese is misschien wel de bekendste smaak. Zoals je in dit recept kunt zien, kan je ze ook als nachos behandelen. Strooi er wat kaas over, schuif het in de oven en serveer vervolgens met een dipsaus. Crème fraîche met sweet chilisaus is volgens ons de ultieme dipsaus voor deze Bugles Nachos.

Hier vind je meer van onze té lekkere tussendoortjes. Liever op papier? Bekijk dan onze kookboeken vol met recepten die je allemaal wil maken!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de zak Bugles Nachos over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in het midden wat ruimte over zodat je daar straks de dipsaus kan neerzetten. Strooi de geraspte jonge kaas over de nachos. Bak de nachos 10 minuten in de voorverwarmde oven. Ga ondertussen verder met stap 2.

Stap 2
Roer de crème fraîche door in de verpakking. Doe het vervolgens in een bakje of zoals wij in een transparant glas. Strijk de crème fraîche glad en schenk daar de sweet chilisaus over.

Stap 3
Haal de nachos uit de oven. Strooi er wat platte peterselie overheen en serveer met de dipsaus. Dippen maar!