Skip to main content

Ingrediënten

Voor 4 Carpaccio Wraps

Carpaccio Wraps
  • 80 gram Parmezaanse kaas
  • 40 gram rucola melange
  • 40 gram pijnboompitten
  • 4 porties carpaccio
  • 4 tortilla’s
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel truffelolie
Benodigdheden

Bereidingswijze

Alles met truffel is lekker. Als je dan ook nog voorgerecht no1. van Nederland ermee combineert, dan heb je een toprecept. Truffel en carpaccio zijn namelijk gigantisch lekker samen!

Dit recept is verkozen tot meest lekkere recept van SterkInDeKeuken door onze volgers op Instagram en Facebook! Met stip op 1. We hebben dit recept daarom een speciaal plekje gegeven in ons tweede kookboek. De Carpaccio Wraps staan op de voorkant van ons tweede kookboek, maar het is ook het eerste recept die je tegenkomt als je door ons boek bladert. Ga jij dit recept maken vanaf de website of besluit jij dit recept te maken uit ons kookboek. Dat is toch veel leuker? 🙂

Stap 1
Meng de mayonaise met de truffelolie totdat het een egaal geheel is en besmeer vervolgens de tortilla’s ermee.

Stap 2
Ontdoe de carpaccio van plastic folie en plaats in het midden van de tortilla.

Stap 3
Rasp de Parmezaanse kaas over de tortilla’s.

Stap 4
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Belangrijk: blijf erbij staan, voordat je het weet zijn ze zwart en dat is zonde! Strooi over de tortilla’s.

Stap 5
Was de rucola melange onder stromend water. Beleg de tortilla’s ermee.

Stap 6
Rol de tortilla’s op en snijd schuin doormidden.

Vond je Carpaccio Wraps leuk om te maken? Deel het dan met je vrienden op Instagram of Facebook. Als je ons tagt, dan zien wij het ook nog eens voorbij komen. Vinden we erg leuk! Je vindt ons naast Instagram en Facebook, ook nog op TikTok, Youtube of Pinterest!