In New York kwamen we een nieuwe foodtrend tegen: Crêpe Cone. De crêpe wordt gebakken, belegd, opgerold en vervolgens geserveerd als een hoorntje met ijs. Sounds good? Let’s try!
Dit recept staat ook in ons 1e kookboek: Alle 50 té lekkerrr. Naast 50 té lekkere recepten, vind je in dit boek ook nog vele extra’s, zoals een exclusief kijkje achter de schermen, foto’s van vroeger, dilemma’s en persoonlijke verhalen waarin jij je ongetwijfeld gaat herkennen.

Bereidingswijze
Stap 1
Bak een dunne pannenkoek zoals je die zelf altijd maakt.
Stap 2
Spreid de yoghurt en de bosvruchtenjam over de pannenkoek.
Stap 3
Maak een hoorntje van papier.
Stap 4
Vouw de pannenkoek dubbel en rol op zodat het een hoorntje wordt. Plaats de crepe cone in het papieren hoorntje.
Stap 5
Plaats wat blauwe bessen en bramen op de cone.
Stap 6
Serveer vervolgens met een bol yoghurt bosvruchtenijs en een blaadje munt.
Ingrediënten
Voor 1 crêpe scone
Crêpe Scone
- 1 pannenkoek zo dun mogelijk
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- 1 theelepel bosvruchtenjam
- 5 bosbessen
- 2 bramen
- 1 bol yoghurt bosvruchtenijs (wij gebruiken die van Hertog)
- 1 blaadje verse munt