Crepe Cone

By 16 juli 2018oktober 8th, 2021Tussendoortjes

Ingrediënten

Voor 1 crepe cone:

  • 1 pannenkoek zo dun mogelijk
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 theelepel bosvruchtenjam
  • 5 bosbessen
  • 2 bramen
  • 1 bol yoghurt bosvruchtenijs (wij gebruiken die van Hertog)
  • 1 blaadje verse munt
  • SterkInDeKeuken Spatelset

Bereidingswijze

In New York kwamen we een nieuwe foodtrend tegen: Crêpe Cone. De crêpe wordt gebakken, belegd, opgerold en vervolgens geserveerd als een hoorntje met ijs. Sounds good? Let’s try!

Dit recept staat ook in ons 1e kookboek: Alle 50 té lekkerrr. Naast 50 té lekkere recepten, vind je in dit boek ook nog vele extra’s, zoals een exclusief kijkje achter de schermen, foto’s van vroeger, dilemma’s en persoonlijke verhalen waarin jij je ongetwijfeld gaat herkennen.

Stap 1
Bak een dunne pannenkoek zoals je die zelf altijd maakt.

Stap 2
Spreid de yoghurt en de bosvruchtenjam over de pannenkoek.

Stap 3
Maak een hoorntje van papier.

Stap 4
Vouw de pannenkoek dubbel en rol op zodat het een hoorntje wordt. Plaats de crepe cone in het papieren hoorntje.

Stap 5
Plaats wat blauwe bessen en bramen op de cone.

Stap 6
Serveer vervolgens met een bol yoghurt bosvruchtenijs en een blaadje munt.