Deze Jagermeister Mojito is goed hoor. Een cocktail maken klinkt moeilijk, maar met dit recept ga je ervaren hoe makkelijk het kan zijn.
Wij gebruiken een barmaatje en een barlepel. Klinkt allemaal professioneel, maar eigenlijk is het gewoon een kleine maatbeker en een lange theelepel. Dus mocht je al die moeilijke termen niet in huis hebben… jij kan dit ook gewoon maken!
Op zoek naar meer cocktails? Op deze pagina vind je er 21 en op deze pagina vind je er 11. Cheers!
Ons nieuwe kookboek ‘Voor elk moment wat lekkers’ is vanaf nu verkrijgbaar! 🥳 Goed nieuws, dit recept staat er ook in. Druk hier en haal dit leuke kookboek in huis of geef het cadeau.
Bereidingswijze
Stap 1
Doe de muntblaadjes in een hoog en breed glas. Voeg rietsuiker toe. Kneus met een barlepel (of lange theelepel) de muntblaadjes. Hierdoor komen de smaken van de munt goed vrij.
Stap 2
Meet de Jagermeister af en schenk in het glas. Snijd een schijfje uit het midden van de limoen. Bewaar dit voor de garnering. Knijp de rest van de limoen uit boven het glas.
Stap 3
Vul het glas met ijsblokjes tot een centimeter onder de rand van het glas. Schenk bruiswater in het glas tot het glas goed gevuld is. Roer de Jagermeister Mojito door met de barlepel.
Stap 4
Snijd het schijfje limoen in tot het midden. Serveer de Jagermeister Mojito met een schijfje limoen op de rand van het glas en een tak munt.
Ingrediënten
Voor 1 Jägermeister Mojito
Jägermeister Mojito
- 100 milliliter bruiswater
- 60 milliliter Jägermeister
- 18 muntblaadjes (+ 1 tak voor garnering)
- 2 ½ theelepel rietsuiker
- 1 limoen
- ijsblokjes
Benodigdheden
- barlepel (lange theelepel)
- barmaatje (of maatbeker)
- hoog en breed glas