Skip to main content

Kinder Bueno Gebakjes

By 19 maart 2020oktober 8th, 2021Tussendoortjes

Ingrediënten

Voor 6 Kinder Bueno Gebakjes

Kinder Bueno Gebakjes
  • 300 milliliter ongeslagen slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 75 gram poedersuiker
  • 6 kinder bueno´s
  • 6 eierkoeken
Benodigdheden

Bereidingswijze

Deze gebakjes zijn lekker en origineel. Je gaat met dit gebak hoe dan ook scoren, mocht je een keer moeten trakteren. Niemand die dit verwacht. Als je een kwartier in de keuken staat is dit al veel! We horen graag wat je er van vindt!

Meer gebak of taart vind je hier!

Stap 1
Klop de mascarpone, ongeslagen slagroom en poedersuiker (houd 1/3 deel achter voor stap 3) tot een stevige dikte. Spatel het vervolgens in een spuitzak met kartelmond.

Stap 2
Halveer de eierkoeken. Spuit op één helft (de platte kant) de mascarpone-slagroom.  Wij doen het in mooie cirkels (zie video hoe wij dit doen, dit kan jij ook!). Duw de andere helft van de eierkoek erop en zet rechtop.

Stap 3
Plaats een Kinder Bueno in de mascarpone-slagroom. Doe de poedersuiker in een zeef en bestuif de Kinder Bueno Gebakjes met de poedersuiker.

Vond je Kinder Bueno Gebakjes leuk om te maken? Deel het dan met je vrienden op Instagram of Facebook. Als je ons tagt, dan zien wij het ook nog eens voorbij komen. Vinden we erg leuk! Je vindt ons naast Instagram en Facebook, ook nog op TikTok, Youtube of Pinterest!

Dit recept vind je ook in ons tweede kookboek. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau.