Deze Luie Zondag Pasta 6 is het ideale gerecht voor een ontspannen dag. Een recept met minimale inspanning.
Met spaghetti, zalm en spinazie zet je snel een heerlijke, makkelijk maaltijd op tafel. Gebruik onze Italiaanse- en Hot & Spicy Kruidenmix voor het lekkerste resultaat – deze mixen zijn perfect op smaak en veel lekkerder dan die uit de supermarkt. Dankzij minimale inspanning geniet je van een smaakvolle pasta die perfect is voor een luie zondag! 😍🍝

Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
Stap 3
Doe spinazie in een ovenschaal. Leg hier de zalmfilets op. Leg de cherrytomaten, rode ui en kruidenkaas erom heen. Breng alles op smaak met zout en onze heerlijke Italiaanse- en Hot & Spicy Kruidenmix. Giet er wat olijfolie overheen. Leg de schijven citroen op de zalmfilets en maak het geheel af met slagroom. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Kook ondertussen de spaghetti.
Stap 4
Druk met een vork de cherrytomaten plat. Roer alles door elkaar met een handige Siliconen Spatel. Voeg de spaghetti toe en roer tot één geheel.
Stap 5
Serveer de Luie Zondag Pasta 6 met Parmezaanse kaas en basilicum.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Luie Zondag Pasta 6
- 200 gram spaghetti
- 150 gram cherrytomaten
- 150 gram kruiden roomkaas
- 150 milliliter slagroom
- 25 gram Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 handen verse spinazie
- 2 schijven citroen
- 2 zalmfilets
- 1 eetlepel Italiaanse Kruidenmix
- 1 rode ui
- ½ theelepel Hot & Spicy Kruidenmix
- basilicum (garnering)
- zeezout
Benodigdheden
- ovenschaal
- Siliconen Spatels