Over SterkInDeKeuken
SterkInDeKeuken is dé foodblog om jou te inspireren. Dit doen wij met snelle kookvideo’s met heerlijke recepten!

Wie zitten achter SterkInDeKeuken?
De broers Michael en Daniel Sterk, vandaar ook de naam SterkInDeKeuken! Michael en Daniel hebben beide een passie voor koken en interesse in alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Wat maakt SterkInDeKeuken uniek?
• Twee mannen in de keuken! (de meeste foodblogs worden nog gerund door vrouwen)
• Snelle kookvideo’s (meestal 1 minuut, dus ideaal voor mensen met een druk leven)
• Culinaire recepten eenvoudig uitgelegd (met de stap voor stap uitleg voor iedereen haalbaar)

Wat zijn onze achtergronden?
danielsterk-sterkindekeukenDaniel heeft zowel Horeca Management als Vrijetijdsmanagement gestudeerd. Op de horecaopleiding heeft hij onder andere vakkennis en techniek opgedaan in de keuken en restaurant, leidinggeven en bedrijfsmanagement. Bij de opleiding Vrijetijdsmanagement staat ‘beleving‘ centraal. Om beleving te creëren heb je uitgebreide kennis nodig van trends en ontwikkelingen. De food- en retailmarkt heeft de grootste interesse bij Daniel en je kan dan ook wel zeggen dat hij een heuse food- en retailwatcher is.

 

michaelsterk-sterkindekeukenMichael heeft de Small Business and Retail Management gestudeerd. Een opleiding tot ondernemend manager en zelfstandig ondernemer. In de laatste jaren van zijn opleiding is hij zich gaan specialiseren in retail management. Hierdoor heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing, branding, positioning en formule ontwikkeling. Zijn droom is om uiteindelijk een eigen zaak te starten in de (food)retail.