Over SterkInDeKeuken
SterkInDeKeuken is hét Online Food Channel om jou te inspireren met snelle kook- & bakvideo’s! Honderdduizenden mensen door heel Nederland bekijken onze video’s al via Instagram, Youtube, Facebook en onze website. Zorg dat je ons volgt en mis niets!

Wie zitten achter SterkInDeKeuken?
De broers Michael en Daniël Sterk, vandaar ook de naam SterkInDeKeuken! Michael en Daniël hebben beide een passie voor koken en interesse in alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Wat maakt SterkInDeKeuken uniek?
• Twee mannen in de keuken! (de meeste foodblogs worden gerund door vrouwen)
• Snelle kookvideo’s (meestal 1 minuut, dus ideaal voor mensen met een druk leven)
• Recepten eenvoudig uitgelegd (met de stap voor stap uitleg voor iedereen haalbaar)

Wat zijn onze achtergronden?
danielsterk-sterkindekeukenDaniël heeft zowel Horeca Management als Vrijetijdsmanagement gestudeerd. Op de horecaopleiding heeft hij onder andere vakkennis en techniek opgedaan in de keuken en restaurant, leidinggeven en bedrijfsmanagement. Bij de opleiding Vrijetijdsmanagement staat ‘beleving‘ centraal. Om beleving te creëren heb je uitgebreide kennis nodig van trends en ontwikkelingen. De food- en retailmarkt heeft de grootste interesse bij Daniël en je kan dan ook wel zeggen dat hij een heuse food- en retailwatcher is.

 

michaelsterk-sterkindekeukenMichael heeft Ondernemerschap & Retail Management gestudeerd. In de laatste jaren van zijn opleiding is hij zich gaan specialiseren in retail management. Hierdoor heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing, branding, positioning en formule ontwikkeling.

 

KvK: 71739742