Skip to main content

Twee weken geleden, plaatsen we de superpopulaire ‘Luie Zondag Pasta’. Dit recept ging echt door het dak op social media. Omdat het een recept was voor 4 personen (wij zijn maar met z’n tweeën), bedachten we een leuke manier om leftover pasta een draai te geven. Door de pasta af te toppen met mozzarella en salami, maak je er een soort Pasta Pizza van. Zo heb je de volgende dag toch het idee iets anders te eten.

De benodigde kruidenmixen voor dit recept vind je gewoon bij ons in de webshop. De verzending is gratis, de kwaliteit 1000 x beter dan in de supermarkt en ook nog eens voordeliger… Klinkt als een droom, maar dat is het niet. Wij vinden dat je gewoon goede kruidenmixen in huis hoort te hebben. In huis halen kan hier.

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 210 graden.

Stap 2
Leg de kruidenkazen in de ovenschaal. Vul aan met cherrytomaten. Pel de knoflooktenen en snijd met een mes klein fijn. Let op: met een knoflookpers wordt het te klein en heb je kans op verbranding in de oven. Verdeel de gesneden knoflook over de tomaten. Strooi Italiaanse Kruidenmix en Hot & Spicy Kruidenmix over de kruidenkazen. Breng de tomaten op smaak met wat zout. Sprenkel wat olijfolie over het geheel en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 3
Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, maar behoud een klein beetje kookvocht.

Stap 4
Als het goed is zijn een groot deel van de cherrytomaten nu gepoft. Help de overige cherrytomaten met poffen door ze plat te drukken (pas op: heet). Meng met een siliconen spatel alles tot een romige pastasaus.

Stap 5
Meng de tagliatelle door de pastasaus. Scheur de mozzarella en verdeel over de pasta. Verdeel de plakjes salami en bak de Pasta Pizza 10 minuten in de oven op 190 graden.

Ingrediënten

Voor 4 personen Pasta Pizza

Pasta
Pizzatopping
  • 1 bol mozzarella
  • plakken mini salami
Benodigdheden

Gek op onze onweerstaanbare recepten?
Volg ons gezellig op Instagram, Facebook & TikTok voor nog meer recepten & foodhacks!

Bekijk ook deze recepten

Tex Mex Loempias

Tex Mex Loempia’s

| Diner, Tussendoortjes | Plaats de eerste reactie
Maak smakelijke Tex Mex loempia's met gehakt, kaas, jalapeno's en tortillachips. Perfecte gefrituurde snacks voor elke gelegenheid! Voor de ultieme smaak, haal je onze Tex Mex Kruidenmix in huis –…
Big Mac Pistolet

Big Mac Pistolet

| Diner, Lunch, Tussendoortjes | Plaats de eerste reactie
Deze Big Mac Pistolet is voor de liefhebbers van de klassieke Big Mac. De pistolets beleggen we met rundergehakt, sla, augurk en een heerlijke zelfgemaakte Big Mac Saus. We gebruiken…
Zoete aardappel tacos

Zoete Aardappel Tacos

| Diner | Plaats de eerste reactie
Zoete Aardappel Tacos zijn een heerlijke en gezonde twist op de klassieke taco. De zoete aardappels vormen de zogenaamde tacos. De ‘taco's’ worden gevuld met gekruid gehakt. We doen er…
Truffel Risotto Bitterballen

Truffel Risotto Bitterballen

| Diner, Feestdagen, Tussendoortjes | Plaats de eerste reactie
Zo maak je heerlijke Truffel Risotto Bitterballen. Ontzettend geschikt als amuse bij een feestelijk diner of op een tapas- of borrelplank.Stap 1 Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier (geen water,…