Skip to main content

5x recepten met Kan Op Alles Kruidenmix

Onze Kan Op Alles Kruidenmix kan op alles. Punt. Einde van dit blogartikel. Nee, zonder dollen: we hebben deze kruidenmix natuurlijk niet voor niets deze naam gegeven, maar bij een aantal gerechten komt ‘ie het beste tot z’n recht. Heb je de Kan Op Alles Kruidenmix in huis en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan zeker verder.

kan op alles kruidenmix

5x recepten met Kan Op Alles Kruidenmix

Deze kruidenmix is lekker smaakvol en heeft een vleugje pittige peper. Verder herken je er ook heel duidelijk knoflook in en bijvoorbeeld paprika en kurkuma. Dat maakt dat de kruidenmix ideaal past bij klassieke gerechten en ingrediënten. Wij geven je wat inspiratie.

1. Gebakken aardappels

Lekker knapperige aardappeltjes met een zachte binnenkant móéten natuurlijk ook smaakvol en zout zijn. Je kunt zelf wat kruiden combineren, maar nog veel makkelijker (en lekkerder) is het om onze Kan Op Alles Kruidenmix over de aardappeltjes te strooien.

Beetje variatie nodig? Deze Pom Pom Potatoes zijn ook fantastisch!

2. Kip

Kip is mild, zacht en subtiel van smaak. Kip heeft bovendien kruiden nodig om echt te knallen. Dan heb je een goede aan de Kan Op Alles Kruidenmix. Strooi het over kippenvleugels, kippenpootjes of kipstukjes die je bakt in de pan. Ook lekker: maak een hele kip klaar in de oven en smeer ‘m in met olie en deze kruiden. En wat denk je van deze Quiche Hete Kip? Hiervoor gebruik je Kan op Alles om je kip mee te marineren.

3. Bagel Caprese

Een broodje caprese is altijd goed, maar is soms ook wat braaf. Onze kruidenmix geeft het lekker veel pit. Hij is pittig, maar ook zout (heerlijk bij zoete tomaat) en door de verschillende kruiden krijgt je broodje echt wat bijzonders. Probeer eens deze Bagel Caprese.

4. Broodje Gyros (met patat)

Dit Broodje Gyros moet je echt eens proberen als je onze verschillende kruidenmixen in huis hebt. Voor het allerbeste resultaat gebruik je namelijk de Kan Op Alles, Hot & Spicy én Gyros Kruidenmix. De eerste gebruik je om de patat in het broodje op smaak te brengen. Ook een tip als je de frietjes/patatjes gewoon los eet, trouwens. Bomvol smaak!

5. Geroosterde groenten

Nog een pluspunt: je vrolijkt er iedere groentesoort mee op. Gegrilde groene asperges? Gekookte broccoli? Gewokte sperziebonen? Allemaal heerlijk met een snufje van deze kruidenmix. Of wat dacht je van gestoofde rode kool, gekookte witte asperges of simpele reepjes rauwkost?

Leestip: Hoelang moet broccoli koken?

Nog meer kruidenmixen

In onze webshop vind je onze favoriete kruidenmixen voor iedereen die graag lekker en gemakkelijk kookt. In de grote verpakkingen zijn onze kruidenmixen ook nog eens goedkoper dan die in de supermarkt! En nu je toch bezig bent: in onze handige kruidenpotjes berg je je kruiden netjes en schoon op.