Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met SterkInDeKeuken! Verschillende manieren van samenwerking zijn denkbaar. Mocht je andere ideeën hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Attentie voor je product of merk
Wil je jouw product of merk onder de attentie brengen bij jouw doelgroep? Bijvoorbeeld middels een sponsored video of sponsored story?!

Stuur ons een e-mail en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Reviews
Heb je een nieuw product of keukengerei wat wij kunnen toepassen in onze videorecepten? Wil je ons iets opsturen? Mail ons dan op info@sterkindekeuken.nl

Het opsturen van een product of pakket geeft geen garantie dat wij er over schrijven of het gaan gebruiken in onze videorecepten, tenzij dit van te voren anders is afgesproken.

Winacties
Onze volgers zijn erg betrokken bij onze videorecepten en overheerlijke food-foto’s.

Lijkt het jou leuk om samen met ons een winactie op te zetten? Neem dan contact met ons op! De winactie dient uiteraard wel bij SterkInDeKeuken te passen.

Cijfers
Wij hebben al veel nieuwe bezoekers en volgers mogen verwelkomen en daar zijn wij dankbaar voor. Het aantal volgers, het bereik en videoweergaven groeien nog steeds flink!

Onderstaand de meest actuele cijfers.

Website:
Unieke bezoekers per maand: 4500+

Instagram:
Volgers: 7800+
Weergaven per maand: 100.000+

Youtube:
Abonnees: 100+

Facebook:
Paginalikes: 3950+
Record bereik per bericht: 655.500
Record aantal views per video: 283.440

michaelendaniel-sterkindekeuken
Peildatum cijfers: april 2018