Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met SterkInDeKeuken! Verschillende manieren van samenwerking zijn denkbaar. Mocht je andere ideeën hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Attentie voor uw product of merk
Wilt u uw product of merk onder de attentie brengen bij uw doelgroep? Dat kan via SterkInDeKeuken! Op dit moment werken wij al met veel plezier samen met Vitamine&Zo. Wij maken video’s met het fruit van Vitamine&Zo, waardoor zij geniet van attentie voor haar merk en product. In ruil hiervoor genereert zij weer attentie voor onze website en social media kanalen.

sterkindekeuken-samenwerking-vitamineenzo

Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking? Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Heb je zelf ook ideeën? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reviews
Heb je een nieuw product of keukengerei wat wij kunnen toepassen in onze videorecepten? Wil je ons iets opsturen? Mail ons dan op info@sterkindekeuken.nl Het opsturen van een product of pakket geeft geen garantie dat wij er over schrijven of het gaan gebruiken in onze videorecepten, tenzij dit van te voren anders is afgesproken.

Winacties
Onze volgers zijn erg betrokken bij onze videorecepten en overheerlijke food-foto’s. Vooral op Instagram is de aandacht groot. Lijkt het jou leuk om samen met ons een winactie op te zetten? Neem dan contact met ons op! De winactie dient uiteraard wel bij SterkInDeKeuken te passen.

Cijfers
Wij hebben al veel nieuwe bezoekers en volgers mogen verwelkomen en daar zijn wij dankbaar voor. Het aantal volgers, het bereik en videoweergaven groeien nog steeds iedere week. Onderstaand de meest actuele cijfers.

Instagram:
Volgers: 5100+
Weergaven per maand: 50.000+

Facebook:
Paginalikes: 1225+
Bereik per bericht: 60.000+
Weergaven per video: 30.000+

michaelendaniel-sterkindekeuken
Peildatum cijfers: juni 2017