Skip to main content

Welkom bij de workshop ‘Snijden als een pro’!

Superleuk dat je ons koksmes nu in huis hebt. Hiermee heb je echt een aanwinst voor in jouw keuken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je weet hoe je met zo’n koksmes om moet gaan. In deze korte maar krachtige workshop leer je snijden als een pro. Onze tip: bekijk de video eerst in zijn geheel en start de video opnieuw als je mee wil doen. Je leert dan veel sneller. Herhaling is altijd goed, dus met je QR code (of directe URL) kan je deze workshop altijd raadplegen. Onder de video hebben wij de onderwerpen opgesomd en de starttijden erbij gezet. Zo kan je snel naar elk gewenst onderdeel gaan. Wij wensen je veel succes en plezier met de workshop ‘Snijden als een pro!’.

Bekijk hier onze workshop:

Wil je snel naar een bepaald onderdeel? Dit zijn de onderwerpen en starttijden:

0:10 – Introductie

0:56 – Stevig neerleggen van je snijplank

1:10 – Waarom is een scherp mes veiliger dan een bot mes?

1:35 – Slijpen van een koksmes (bij veelvoudig gebruik na 1 of 2 jaar)

1:45 – Vasthouden van een koksmes

2:30 – Je houding tijdens het snijden

2:44 – Klauwtechniek

3:12 – Snipperen

4:07 – Hakken

5:09 – Leuk weetje om tijd te besparen

5:31 – Mes afwassen