Solero Cocktail is een cocktail die je heel makkelijk maakt met een blender. De onderkant van de Solero’s bewaren we voor de garnering. Naast dat het er leuk uit ziet, kan je meteen het stokje van de Solero gebruiken om de cocktail nog eens door te roeren. Ga jij deze Solero Cocktail maken?
Ps. Misschien heb je ons koksmes met SterkInDeKeuken brandmerk wel voorbij zien komen in de video. Goed nieuws, je kan hem in huis halen. Naast een sterk en messcherp koksmes krijg je er ook een gratis online workshop bij!
In een video van 6 minuten leggen wij alle belangrijke technieken uit en doen deze stap voor stap voor. Je vindt de QR code op het kaartje in de doos. Met deze code heb je voor altijd gratis toegang.
Bekijk het mes hier!
Dit recept vind je ook in ons kookboek: ‘Echt kei lekker!’

Bereidingswijze
Stap 1
Haal de perziken uit de siroop en doe in een blender met ijsblokjes. Voeg limoen frisdrank, kokos rum en blanke rum toe. Haal de Solero IJsjes uit de vriezer en snijd van de bovenkant een aantal plakjes totdat je het stokje voelt. Doe het afgesneden ijs in de blender en de stokjes met ijs in de cocktailglazen (of nog even kort in de vriezer). Zet de blender aan.
Stap 2
Was de perzik en snijd er partjes uit. Snijd de partjes één keer in. Zet de partjes vervolgens op de rand van de cocktailglazen.
Stap 3
Schenk de glazen lekker vol en maak af met een topje munt.
Ingrediënten
Voor 4 Solero Cocktails
Solero Cocktail
- 330 milliliter limoen frisdrank
- 300 gram perziken op siroop (uitlekgewicht)
- 100 milliliter blanke rum
- 100 milliliter kokos rum
- 6 ijsblokjes
- 4 Solero IJsjes
- 1 perzik
- munt
Benodigdheden
- 4 cocktailglazen
- blender