Over SterkInDeKeuken

SterkInDeKeuken is hét Online Food Channel om heel Nederland te inspireren met snelle kook- & bakvideo’s! Honderdduizenden mensen bekijken wekelijks onze video’s via Instagram, Facebook en SterkInDeKeuken.nl

Wat maakt SterkInDeKeuken uniek?

  • Twee broers in de keuken
  • Snelle kookvideo’s van maximaal 1 minuut
  • Recepten zijn tagable, likeable & authentiek
  • Creatieve recepten eenvoudig uitgelegd
  • 100% Nederlands platform
avocadoburgers

Wie zitten achter SterkInDeKeuken?

De broers Michael en Daniël Sterk, vandaar ook de naam SterkInDeKeuken! Michael en Daniël hebben beide een passie voor koken en interesse in alles wat met eten en drinken te maken heeft.

michael-en-daniel-sterkindekeuken

Wat zijn onze achtergronden?

Daniël heeft zowel Horeca Management als Vrijetijdsmanagement gestudeerd. Op de horecaopleiding heeft hij onder andere vakkennis en techniek opgedaan in de keuken en restaurant, leidinggeven en bedrijfsmanagement. Bij de opleiding Vrijetijdsmanagement staat ‘beleving‘ centraal. Om beleving te creëren heb je uitgebreide kennis nodig van trends en ontwikkelingen. De food- en retailmarkt heeft de grootste interesse bij Daniël en je kan dan ook wel zeggen dat hij een heuse food- en retailwatcher is.

Michael heeft Ondernemerschap & Retail Management gestudeerd. In de laatste jaren van zijn opleiding is hij zich gaan specialiseren in retail management. Hierdoor heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing, branding, positioning en formule ontwikkeling.