KitKat Fudge

By 25 november 2018februari 21st, 2021Tussendoortjes

Ingrediënten

  • 397 gram gecondenseerde melk (met suiker)
  • 300 gram melkchocolade
  • 1 uitdeelzak kitkat mini’s (15 stuks)
Benodigdheden
  • brownie vorm 27x17cm
  • bakpapier

Bereidingswijze

Met maar 3 ingrediënten kan je deze KitKat Fudge maken! Het is maar enkele minuten werk en dan is het genieten geblazen.

Dit super leuke recept staat ook in ons eerste kookboek. In dit kookboek vind je ook 49 andere verrassende en creatieve recepten! Daarnaast krijg je in dit boek nog vele extra’s, zoals een exclusief kijkje achter de schermen, foto’s van vroeger, dilemma’s en persoonlijke verhalen waarin jij je ongetwijfeld gaat herkennen.

Stap 1
Smelt de chocolade au bain-marie. Wanneer de melkchocolade gesmolten is, zet je de hittebron uit en roer je de gecondenseerde melk door de chocolade.

Stap 2
Spray de bakvorm in met wat bakspray of maak vettig met wat boter. Bekleed de vorm daarna met bakpapier. Op deze manier blijft het bakpapier goed zitten op de gewenste plek.

Stap 3
Stort 1/3 op de bodem van de vorm. Verspreid de KitKat mini’s over de chocolade en giet daarna de rest van de chocolade over de KitKat’s.

Stap 4
Zet in de koelkast. Na minimaal 1 uur is de fudge eetbaar, meest ideale is 4 uur.

Stap 5
Snijd de KitKat Fudge in mooie porties. Let op: het is een machtig recept!

Wil je meer zien?
Volg ons gezellig op Instagram voor nog meer foto’s, video’s en stories!