Ingrediënten
Voor 6 personen:
- 500 milliliter ongeslagen slagroom
- 200 gram pure chocolade
- 200 gram pindakaas (recept om zelf te maken zie op sterkindekeuken.nl)
- 50 gram suiker
- SterkInDeKeuken Spatelset
Bereidingswijze
Chocolade-Pindakaasmousse, het beste van twee werelden! Als dat geen genieten wordt! Check de video en het recept en maak het makkelijk zelf.
PS. Heb je onze Kookboekstandaard van Bamboe met SterkInDeKeuken brandmerk al eens gezien in onze webshop. Deze luxe kookboekstandaard van bamboe zorgt ervoor dat je recepten makkelijk kan lezen tijdens het koken en bakken. De metalen steunen houden jouw boek perfect open en de vijf kiepstanden zorgen voor de juiste leeshoek. Naast dat deze kookboekstandaard super handig is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit! En… je kan hem ook nog eens gebruiken als tablet standaard. Handig voor als je recepten direct van SterkInDeKeuken.nl maakt.
- Sterk design met SterkInDeKeuken brandmerk
- Onze kookboeken passen precies
- Ook geschikt voor grotere of kleinere boeken
- Vijf kiepstanden voor de perfecte leeshoek
- Metalen openhouders met zachte tips
- Stevig, slijtvast en duurzaam
- 100% hoogwaardig bamboe
- Ook te gebruiken als tablet standaard
- Volledig inklapbaar om op te bergen
- Gemakkelijk schoon te maken
Stap 1
Klop slagroom op met suiker.
Stap 2
Deel de geklopte slagroom op in twee delen.
Stap 3
Maak zelf pindakaas (recept op sterkindekeuken.nl) of gebruik die van jouw favoriete merk.
Stap 4
Meng de pindakaas met één van de twee delen slagroom.
Stap 5
Smelt chocolade au bain marie. Klinkt dat woord jou niet bekend? Op deze pagina vind je hoe je chocolade au bain marie kunt smelten. Meng de gesmolten chocolade met het andere deel van de slagroom.
Stap 6
Serveer de mousses samen in een champagneglas. Het mooiste is als je dit met een spuitzak in het glas spuit.
Stap 7
Laat de Chocolade-Pindakaasmousse minimaal een half uur opstijven in de koelkast.