Ingrediënten
Voor 6 personen:
- 500 milliliter ongeslagen slagroom
- 200 gram pure chocolade
- 200 gram pindakaas (recept om zelf te maken zie op sterkindekeuken.nl)
- 50 gram suiker
Bereidingswijze
Chocolade-Pindakaasmousse, het beste van twee werelden! Als dat geen genieten wordt! Check de video en het recept en maak het makkelijk zelf.
Stap 1
Klop slagroom op met suiker.
Stap 2
Deel de geklopte slagroom op in twee delen.
Stap 3
Maak zelf pindakaas (recept op sterkindekeuken.nl) of gebruik die van jouw favoriete merk.
Stap 4
Meng de pindakaas met één van de twee delen slagroom.
Stap 5
Smelt chocolade au bain marie. Meng de chocolade met het andere deel slagroom.
Stap 6
Serveer de mousses samen in een champagneglas. Het mooiste is als je dit met een spuitzak doet.
Stap 7
Laat de mousses minimaal een half uur opstijven in de koelkast.
Wil je meer zien?
Volg ons gezellig op Instagram voor nog meer foto’s, video’s en stories!