Skip to main content

Ingrediënten

Voor ~250 gram pindakaas:

  • 250 gram ongezouten pinda’s
  • 2 eetlepels notenolie (of een neutrale olie, zoals zonnebloemolie)
  • 1 snuf zout (zelf naproeven wat je lekker vind!)
  • hakmolen

Bereidingswijze

Ben jij ook gek op Pindakaas en wil je het eens zelf maken? Huisgemaakte Pindakaas is eenvoudig, lekker en volledig zonder toevoegingen!

Stap 1
Maal met een hakmolen de pinda’s heel fijn. Dit kan wel even een paar minuten duren. Help de hakmolen door af en toe met een spatel langs de randen te gaan.

Stap 2
Voeg wat notenolie of zonnebloemolie toe. Breng op smaak met een snufje zout. Maal dan nogmaals tot je pindakaas krijgt. Dit kan ook wel een paar minuten duren.

Stap 3
Klaar! Zo makkelijk is het, je eigen Huisgemaakte Pindakaas!

PS. Heb je onze Kookboekstandaard van Bamboe met SterkInDeKeuken brandmerk al eens gezien in onze webshop. Deze luxe kookboekstandaard van bamboe zorgt ervoor dat je recepten makkelijk kan lezen tijdens het koken en bakken. De metalen steunen houden jouw boek perfect open en de vijf kiepstanden zorgen voor de juiste leeshoek. Naast dat deze kookboekstandaard super handig is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit! En… je kan hem ook nog eens gebruiken als tablet standaard. Handig voor als je recepten direct van SterkInDeKeuken.nl maakt.

  • Sterk design met SterkInDeKeuken brandmerk
  • Onze kookboeken passen precies
  • Ook geschikt voor grotere of kleinere boeken
  • Vijf kiepstanden voor de perfecte leeshoek
  • Metalen openhouders met zachte tips
  • Stevig, slijtvast en duurzaam
  • 100% hoogwaardig bamboe
  • Ook te gebruiken als tablet standaard
  • Volledig inklapbaar om op te bergen
  • Gemakkelijk schoon te maken

Bekijk hem hier!

Gek op onze onweerstaanbare recepten?
Volg ons gezellig op Instagram, Facebook & TikTok voor nog meer recepten & foodhacks!