Hoe leuk zijn deze zeshoekige Cheeseburger Nacho Wraps? 😍 De veelzijdigheid van tortilla’s blijft leuk. Zoals je in de video ziet, beleggen we de tortilla’s met vlees, cheddar en tortillachips. Een paar keer naar binnen vouwen en je hebt mooie Cheeseburger Nacho Wraps ✨
Wij gebruiken in dit recept deze heerlijke Tex-Mex Kruidenmix. Als je deze kruidenmix in huis haalt, hoef je nooit meer taco-, burrito- of andere Mexicaanse kruiden in de supermarkt te kopen. Onze kruidenmixen worden op smaak en kwaliteit gemixt en dat proef je. Je gaat echt verschil proeven. Lekker proberen!
Ons nieuwe kookboek ‘Voor elk moment wat lekkers’ is vanaf nu verkrijgbaar! 🥳 Goed nieuws, dit recept staat er ook in. Druk hier en haal dit leuke kookboek in huis of geef het cadeau.
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit de bakplaat.
Stap 2
Bak apart van elkaar de bacon en het gehakt. Snipper de ui en bak in het vet wat uit het vlees komt.
Stap 3
Hussel alles door elkaar en maak op smaak met Tex-Mex Kruidenmix. Bak nog even kort door. Maak ondertussen de saus in de volgende stap.
Stap 4
Snijd de augurken in kleine blokjes. Maak vervolgens een lekkere saus van mayonaise, ketchup, augurken, mosterd, peper en zout.
Stap 5
Beleg elke tortilla met het gehaktmengsel en jalapeño. Strooi er cheddar overheen. Beleg daarna elke tortilla met zes tortillachipjes met de punten naar binnen. Vouw de tortilla’s over de randen van de tortillachips naar binnen.
Stap 6
Maak je bakplaat droog en bak de Cheeseburger Nacho Wraps aan beide kanten goudbruin. Serveer met de lekkere saus.
Ingrediënten
Voor 6 Cheeseburger Nacho Wraps
Cheeseburger Nacho Wraps
- 500 gram rundergehakt
- 150 gram baconreepjes
- 150 gram geraspte cheddar
- 100 gram tortillachips
- 6 tortilla’s large
- 2 jalapeño’s
- 1 ui
- Tex-Mex Kruidenmix
Saus
- 3 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels ketchup
- 2 augurken
- 1 theelepel mosterd
- peper
- zout