Ingrediënten
Voor 2 glazen:
- 750 milliliter gezette koffie
- 2 scheuten Licor 43 Baristo
- 100 milliliter volle melk
- spuitbus slagroom
- kaneel
- ijsblokjes-tray
Bereidingswijze
Licor 43 Baristo is echt heerlijk in ijskoffie. Dankzij dit recept, Ice Coffee Licor 43 Baristo, zijn wij echt heel erg enthousiast geworden over deze versie van Licor 43. Licor 43 Baristo, afkomstig van de Canarische Eilanden, is bruikbaar in drankjes, maar ook in de keuken.
Stap 1
Zet een pot koffie en laat afkoelen. Vul vervolgens één ijsblokjes-tray met de koude koffie en zet voor enkele uren in de vriezer.
Stap 2
Pak de glazen en doe de ijsblokjes van koffie erin. Schenk daar de koude koffie op die je over hebt. Voeg daar Licor 43 Baristo en melk aan toe.
Stap 3
Roer goed en serveer de Ice Coffee Licor 43 Baristo met slagroom en kaneel.
Wist je dat wij een kookboekstandaard in onze shop hebben? Deze luxe kookboekstandaard van bamboe zorgt ervoor dat je recepten makkelijk kan lezen tijdens het koken en bakken. De metalen steunen houden jouw boek perfect open en de vijf kiepstanden zorgen voor de juiste leeshoek. Naast dat deze kookboekstandaard super handig is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit! En… je kan hem ook nog eens gebruiken als tablet standaard. Handig voor als je recepten direct van SterkInDeKeuken.nl maakt.
- Sterk design met SterkInDeKeuken brandmerk
- Onze kookboeken passen precies
- Ook geschikt voor grotere of kleinere boeken
- Vijf kiepstanden voor de perfecte leeshoek
- Metalen openhouders met zachte tips
- Stevig, slijtvast en duurzaam
- 100% hoogwaardig bamboe
- Ook te gebruiken als tablet standaard
- Volledig inklapbaar om op te bergen
- Gemakkelijk schoon te maken