Ingrediënten
Voor 1 persoon:
- rood fruit (vers of diepvries)
- granola
- yoghurt
- rietsuiker
- crème brûlée brander
Bereidingswijze
Lees je dat goed? Jazeker, ontbijten met Crème Brûlée! Wel een gezonde versie uiteraard… met rood fruit, yoghurt en zelfgemaakte granola!
PS. Heb je onze Kookboekstandaard van Bamboe met SterkInDeKeuken brandmerk al eens gezien in onze webshop. Deze luxe kookboekstandaard van bamboe zorgt ervoor dat je recepten makkelijk kan lezen tijdens het koken en bakken. De metalen steunen houden jouw boek perfect open en de vijf kiepstanden zorgen voor de juiste leeshoek. Naast dat deze kookboekstandaard super handig is, ziet het er ook nog eens fantastisch uit! En… je kan hem ook nog eens gebruiken als tablet standaard. Handig voor als je recepten direct van SterkInDeKeuken.nl maakt.
- Sterk design met SterkInDeKeuken brandmerk
- Onze kookboeken passen precies
- Ook geschikt voor grotere of kleinere boeken
- Vijf kiepstanden voor de perfecte leeshoek
- Metalen openhouders met zachte tips
- Stevig, slijtvast en duurzaam
- 100% hoogwaardig bamboe
- Ook te gebruiken als tablet standaard
- Volledig inklapbaar om op te bergen
- Gemakkelijk schoon te maken
Stap 1
Pak een glas of kom. Doe hierin rood fruit (vers of uit de diepvries).
Stap 2
Voeg homemade granola toe (recept zie elders op onze site).
Stap 3
Schep er yoghurt bovenop. Strijk het glad met een lepel.
Stap 4
Verdeel rietsuiker over de yoghurt. Maak het laagje krokant met een brander. Het werkt het beste als je dit in twee laagjes doet en dus twee keer brand.
Stap 5
Laat de suiker minimaal 10 minuten afkoelen alvorens te beginnen. Voila, Ontbijten met Crème Brûlée! Eet smakelijk!