Ingrediënten
Voor 1 bord Cheesecake Nachos
Cheesecake Nachos
- 250 gram aardbeien
- 250 gram roomkaas
- 125 milliliter slagroom
- 50 gram pure chocolade
- 1 eetlepel poedersuiker
- 1 hand kokos-snippers
- 1 rol maria biscuits
Benodigdheden
- bakpapier
- garde
- SterkInDeKeuken Koksmes
- SterkInDeKeuken Spatelset
Bereidingswijze
Cheesecake Nachos! Oké dit zijn misschien niet de nachos of cheesecakes die je gewend bent, maar het idee is fantastisch. Deze redelijk gezonde maria biscuits kan je lekker door de cheesecake-dip halen. Extra lekker gemaakt met aardbeien, kokos-snippers en chocolade. Zoals je ziet is dit recept erg geschikt om met elkaar te delen!
Liever de recepten op papier? De Cheesecake Nachos staan op pagina 12 van ons kookboek ‘Elk recept een feestje!’.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem de maria biscuits uit de verpakking en verdeel op het bord waarop je de Cheesecake Nachos wil serveren.
Stap 2
Sla met een garde de slagroom lobbig met de poedersuiker. Roer de roomkaas in de verpakking even goed door. Voeg het bij de slagroom en mix het verder met de garde. Spatel het mengsel op de biscuits.
Stap 3
Was de aardbeien. Verwijder de kroontjes en halveer ze over de lengte. Leg ze vervolgens op het cheesecake-mengsel.
Stap 4
Hak de chocolade in stukjes en verdeel over het bord.
Stap 5
Verspreid de kokos-snippers over een bakplaat bekleed met bakpapier. Schuif in de oven voor 3 minuten.
Stap 6
Serveer de Cheesecake Nachos met de kokos-snippers. Aanvallen maar!