Kaas-Knoflook Borrelbrood

Ingrediënten

Voor 1 Kaas-Knoflook Borrelbrood

Kaas-Knoflook Borrelbrood
  • 150 gram geraspte mozzarella
  • 100 gram roomboter
  • 75 gram Parmezaanse kaas
  • 2 tenen knoflook
  • 1 groot rond brood
  • 1 handje peterselie
  • peper
Benodigdheden
  • bakpapier
  • aluminiumfolie

Bereidingswijze

Je hebt ze vast weleens gezien, van die borrelbroden met vulling. Maar wat is nou de beste vulling hé? Nou dit Kaas-Knoflook Borrelbrood komt vast bovenaan je lijstje, want dit Kaas-Knoflook Borrelbrood heeft wat weg van grote klassieker: stokbroodje kruidenboter. De mozzarella-slierten maken het tot één groot feest.

Stap 1
Snijd het brood kruislings een aantal keer in tot de bodem van het brood, niet helemaal door. Vul de snedes met geraspte mozzarella.

Stap 2
Verhit de oven voor op 200 graden.

Stap 3
Smelt de roomboter. Laat het niet verkleuren en haal van de hittebron. Meng met geperste knoflook, Parmezaanse kaas, fijngesneden peterselie en gemalen peper.

Stap 4
Vul de snedes met het mengsel en pak het brood in met aluminiumfolie. Dit voorkomt dat het brood en de mozzarella voortijdig te bruin kleuren. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 5
Verwijder de aluminiumfolie en bak nogmaals 10 minuten in de oven.

Wil je meer zien?
Volg ons gezellig op Instagram voor nog meer foto’s, video’s en stories!