Dit is Luie Zondag Pasta 5, een lauwwarme pasta. Onze Luie Zondag Pasta’s zijn inmiddels een regelrechte hit in Nederland en België. Het is niet normaal hoeveel mensen deze pasta’s zitten te bekijken op onze website. Snappen we ook wel, want ze zijn ook echt a-lle-maal lekker en simpel te maken. Echt voor een luie zondag dus.
In onze Luie Zondag Pasta’s gebruiken we altijd onze Italiaanse Kruidenmix en Hot & Spicy Kruidenmix. Dit is echt een gouden combinatie als je het ons vraagt. Haal lekker in huis, want zonder dat je het door hebt sta je straks vaker met deze kruidenmixen in je handen dan je van te voren denkt. 🙌
Tip: hier vind je de mooie kruidenpotjes met bijpassende stickers.
Ons nieuwe kookboek ‘Voor elk moment wat lekkers’ is vanaf nu verkrijgbaar! 🥳 Goed nieuws, dit recept staat er ook in. Druk hier en haal dit leuke kookboek in huis of geef het cadeau.

Bereidingswijze
Stap 1
Rooster de pijnboompitten goudbruin. Halveer de cherrytomaten.
Stap 2
Kook de pasta 10 minuten in een grote pan. Bij pasta is het belangrijk dat je het water goed zout. Wij zeggen altijd: net zo zout als de Middellandse Zee. Dan zit je goed!
Stap 3
Zet ondertussen alle ingrediënten klaar om toe te voegen aan de pasta. De snelheid van straks bepaald namelijk hoe warm je gerecht nog is.
Stap 4
Giet de pasta af en voeg pijnboompitten, cherrytomaten, pesto, zongedroogde tomaten en rucola toe. Bestrooi met onze lekkere Italiaanse Kruidenmix en voor een beetje pit Hot & Spicy Kruidenmix. Doe wat lekkere olijfolie en limoensap erbij en meng alles door elkaar.
Stap 5
Serveer de pasta met burrata.
Ingrediënten
Voor 2 personen
Luie Zondag Pasta 5
- 250 gram farfalle pasta
- 150 gram cherrytomaten
- 90 gram zongedroogde tomaten
- 50 gram pijnboompitten
- 3 eetlepels pesto
- 2 handjes rucola
- 1 burrata
- 1 eetlepel Italiaanse Kruidenmix
- 1 limoen
- 1 scheutje extra vierge olijfolie
- 1 theelepel Hot & Spicy Kruidenmix
- zout