Nacho Crunch Wraps

By 7 januari 2021Diner

Ingrediënten

Voor 4 Nacho Crunch Wraps

Nacho Crunch Wraps
  • 300 gram mager rundergehakt
  • 150 gram mais
  • 100 gram crème fraîche
  • 75 gram geraspte cheddar
  • 75 gram geraspte mozzarella
  • 4 grote tortilla’s
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 zak tortilla chips naturel
  • ½ rode paprika
  • peterselie
  • tacokruiden
Guacamole
  • 1 avocado
  • 1 knoflookteen
  • ½ theelepel tacokruiden
  • peper
Benodigdheden
  • staafmixer

Bereidingswijze

Nacho Crunch Wraps zijn voor ons weer een nieuwe manier om lekker Tex-Mex te eten! Het zal je niet ontgaan zijn dat we enorm fan zijn van bakken met tortilla’s. Door Nachos (lees tortillachips) toe te voegen aan de vulling krijg je echt iets lekker knapperigs bij elke bite.

Ben je toch op zoek naar een ander recept? Je vindt er hier meer.

Stap 1
Snijd de avocado over de lengte in tot de pit. Draai de twee helften van elkaar los en hak je mes in de pit (doe voorzichtig!). Het mes blijft als het goed is vastzitten in de pit. Wrik de pit eruit. Doe het vruchtvlees in de beker van je staafmixer en mix fijn samen met een gepelde knoflookteen, tacokruiden en wat versgemalen peper. Je hebt nu de guacamole.

Stap 2
Snijd de paprika en de tomaten in blokjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd enkele blokjes tomaat en enkele uienringen nog fijner en serveer op de guacamole.

Stap 3
Rul het gehakt samen met de tacokruiden in een pan zonder olie. Als het gehakt bijna gaar is kan de gesneden paprika en de mais erbij. Bak nog twee minuten door en geef wat kleur met gesneden peterselie.

Stap 4
Smeer de wraps één voor één in met crème fraîche. Neem zes tortillachipjes en leg strak tegen elkaar met de punten naar het midden. Schep hier een flinke lepel gehakt op. Beleg met tomaat en rode uienringen. Strooi van beide kazen wat over de vulling van de wraps.

Stap 5
Vouw de tortilla in zes keer vouwen dicht. Probeer er een gelijkwaardige zeshoek van te maken.

Stap 6
Bak de tortilla in een droge koekenpan aan de dichtgevouwen kant. Bak lichtbruin. De tortilla wordt hierdoor krokant waardoor de vulling in de tortilla blijft zitten. Bak nog even aan de andere kant en serveer met de guacamole.

Wil je meer zien?
Volg ons gezellig op Instagram voor nog meer foto’s, video’s en stories!