Skip to main content

Plof op de bank met deze Nachos uit een chipszak. Heerlijke nachos met gekruid gehakt, guacamole, pittige jalapeño en zelfgemaakte nacho cheese dip. Perfect voor een gezellige filmavond of feestje! Snel te maken, vol smaak en zonder oven.

Vind je de kruidenpotjes uit de video ook zo mooi? Deze luxe glazen potjes met bamboe deksel haal je gewoon bij ons. Je kan er zelfs bijpassende stickers bij bestellen. Hier vertellen we er meer over.

Nachos uit een chipszak

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd tomaat in blokjes.

Stap 2
Verwarm slagroom en melk in een steelpannetje. Pel een knoflookteen en pers uit boven de pan. Voeg geraspte cheddar toe en laat smelten terwijl je roert met een garde. Maak op smaak met Hot & Spicy Kruidenmix. Verhit de nacho cheese dip tot sausdikte terwijl je met een garde roert.

Stap 3
Bak het gehakt in een droge koekenpan. Gehakt is vet genoeg van zichzelf om het zonder vetstof te bakken. Voeg onze heerlijke Tex-Mex Kruidenmix toe zodra het gehakt gaar is. Schep het nog een paar keer goed door met een handige siliconen bakspatel.

Stap 4
Knip de chipszakken open en schep het gehakt erin. Serveer de ‘Nachos uit een chipszak’ met de zelfgemaakte nacho cheese dip, tomatenblokjes, guacamole, rode uienringen, crème fraîche, jalapeño en partjes limoen.

Ingrediënten

Voor 2 zakken

Nachos
  • 300 gram rundergehakt
  • 100 gram guacamole
  • 50 gram rode uienringen zoetzuur
  • 10 gram Tex-Mex Kruidenmix
  • 6 plakjes jalapeño
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 partjes limoen
  • 2 zakken nacho chips
  • 1 tomaat
Nacho Cheese Dip
  • 150 gram geraspte cheddar
  • 150 milliliter slagroom
  • 150 milliliter volle melk
  • 1 knoflookteen
  • 1 theelepel Hot & Spicy Kruidenmix
Bestel beide kruidenmixen
Benodigdheden
Handig om te hebben
Bekijk hier onze boeken, kruidenmixen en meer:

Op de hoogte blijven van de nieuwste recepten en handige foodhacks? Volg ons gezellig op Instagram, Facebook & TikTok.