Skip to main content

Ingrediënten

Voor 9 Oreo S’mores:

Oreo S'mores
  • 9 Oreo’s
  • 9 marshmallows
  • 9 blokjes melkchocolade
Benodigdheden

Bereidingswijze

Onze eerste video dat we S’mores maakten, ging door het dak op social media. De video ging viraal in Nederland. We wisten niet dat S’mores zo populair was. Sterker nog: het videomateriaal voor deze video lag al 9 maanden bij ons op de plank (lees als: op de harde schijf). We hadden het succes zelf dus ook niet verwacht. Goede reden om er nog een variant op te verzinnen. Zo ontstonden deze Oreo S’mores. Klinkt als een goed idee toch?

Toch op zoek naar een ander recept. Kijk dan op deze pagina voor meer inspiratie.

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Splits de Oreo’s en verwijder de witte vulling (opeten is toegestaan). Verdeel 9 koekhelften over het bakpapier.

Stap 3
Snijd de marshmallows door de helft en beleg elke koekhelft met een halve marshmallow. Plaats de overgebleven 9 koekhelften op de marshmallows en plaats vervolgens bovenop opnieuw halve marshmallows. Je mag het een beetje aandrukken zonder te breken.

Stap 4
Zet de bakplaat 5 minuten in de voorverwarmde oven. Wanneer de 5 minuten zijn verstreken haal je de bakplaat uit de oven, maar laat je de oven aanstaan op dezelfde temperatuur.

Stap 5
Plaats op de stapels een blokje melkchocolade en zet vervolgens nogmaals 2 minuten in de oven. De Oreo S’mores zijn het lekkerst als je ze direct uit de oven opeet. Als de marshmallows afkoelen worden ze namelijk weer taaier. Geniet ervan!