Skip to main content

Deze Shoarma Wraps zijn een absolute aanrader. Je hebt ze zo in elkaar geflanst en toch proeft het alsof er een engeltje over je tong piest…

…maar dat komt voornamelijk door onze eigen Shoarma Kruidenmix. Onze kruidenmixen worden op smaak en kwaliteit gemixt. Dat proef je. Deze Shoarma Kruidenmix is echt zoals die oorspronkelijk bedoeld is. Bij supermarktmerken draait het om winst, bij ons draait het om smaak. Wij vinden het gewoon belangrijk dat iedereen gewoon goede ‘spullen’ in huis heeft, want kruiden zijn ontzettend belangrijk in een gerecht als deze!

Bereidingswijze

Stap 1
Roer voor de knoflooksaus yoghurt, mayonaise, geperste knoflook en gesneden bieslook met een handige siliconen spatel door elkaar. Laat intrekken in de koelkast.

Stap 2
Snijd de kip in kleine blokjes. Voeg Shoarma Kruidenmix en olijfolie toe. Meng goed door elkaar en laat zo lang mogelijk marineren (in de koelkast). Bak daarna de kip gaar in een koekenpan.

Stap 3
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de tomaat in plakken en de kruiden fijn.

Stap 4
Verwarm de contactgrill voor. Beleg de tortilla’s met een streep knoflooksaus. Doe hierop de shoarma, rode ui, tomaat, peterselie en munt. Maak er een wrap van door de zijkanten over de shoarma te slaan. Leg op de grill en bak de Shoarma Wraps tot er mooie grillstrepen zijn ontstaan.

Stap 5
Serveer de Shoarma Wraps met de zelfgemaakte knoflooksaus.

Ingrediënten

Voor 2 Shoarma Wraps

Shoarma Wraps
  • 300 gram kippenhaasjes of kippendijfilet
  • 10 gram Shoarma Kruidenmix
  • 6 blaadjes munt
  • 6 takjes peterselie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 tortilla’s
  • ½ rode ui
Knoflooksaus
  • 50 gram yoghurt of kwark
  • 50 gram mayonaise
  • 1 knoflookteen
  • 1 handje gesneden bieslook
Benodigdheden